نی‌ نی سایت

غذاهای زمستانی: گلچینی از تجربه‌های نی نی سایت




غذاهای زمستانی: گلچینی از تجربه‌های نی نی سایت

با سرد شدن هوا، هوس خوردن غذاهای گرم و مقوی بیشتر می‌شود. در این پست، 25 پیشنهاد غذایی زمستانی که از دل بحث‌های نی نی سایت بیرون آمده‌اند را برای شما گردآوری کرده‌ایم. این غذاها هم خوشمزه هستند و هم می‌توانند در این روزهای سرد، انرژی لازم را به شما بدهند.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این لیست بر اساس نظرات و تجربیات مادران و کاربران فعال نی نی سایت تهیه شده است. امیدواریم از این پیشنهادات استفاده کنید و زمستانی گرم و لذت‌بخش را تجربه کنید.

  • 🌐

    آش رشته:

    سلطان بلامنازع سفره‌های زمستانی، با عطر نعناع داغ و کشک فراوان!
  • 🌐

    سوپ جو:

    یک انتخاب سالم و مقوی برای تمام اعضای خانواده.
  • 🌐

    عدس پلو:

    غذایی ساده و خوشمزه که با کشمش و گردو طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند.
  • 🌐

    کله پاچه:

    برای طرفداران طعم‌های خاص، یک انتخاب سنتی و گرمابخش.
  • 🌐

    حلیم:

    صبحانه‌ای مقوی و انرژی‌زا برای روزهای سرد زمستانی.
  • 🌐

    آش شله قلمکار:

    یک آش پرملات و مجلسی که برای مهمانی‌ها عالی است.
  • 🌐

    خورشت قیمه:

    یک غذای اصیل ایرانی که همیشه طرفداران خود را دارد.
  • 🌐

    خورشت قورمه سبزی:

    پادشاه خورشت‌ها، با عطر و طعمی دلپذیر.
  • 🌐

    دیزی:

    یک غذای سنتی که با دورهمی و صمیمیت معنا پیدا می‌کند.
  • 🌐

    آبگوشت بزباش:

    یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه با طعمی خاص.
  • 🌐

    شلغم پخته:

    یک درمان خانگی برای سرماخوردگی و سرفه.
  • 🌐

    لبو پخته:

    یک میان‌وعده شیرین و خوشرنگ برای روزهای زمستانی.
  • 🌐

    باقلا پخته:

    یک میان‌وعده ساده و دوست‌داشتنی.
  • 🌐

    کدو حلوایی پخته:

    طعمی شیرین و دلپذیر که یادآور خاطرات کودکی است.
  • 🌐

    سوپ شیر:

    یک سوپ خامه‌ای و خوشمزه که برای کودکان بسیار جذاب است.
  • 🌐

    آش دوغ:

    یک آش خنک و خوشمزه که در برخی مناطق به عنوان غذای زمستانی مصرف می‌شود.
  • 🌐

    سوپ پیاز:

    یک سوپ فرانسوی خوشمزه و گرمابخش.
  • 🌐

    خوراک لوبیا چیتی:

    یک غذای ساده و مقوی که برای گیاه‌خواران نیز مناسب است.
  • 🌐

    فرنی:

    یک دسر ساده و خوشمزه که با دارچین طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند.
  • 🌐

    شله زرد:

    یک دسر سنتی ایرانی که برای مناسبت‌های مختلف پخته می‌شود.
  • 🌐

    کاچی:

    یک دسر مقوی و سنتی که برای تقویت قوای جسمانی بسیار مفید است.
  • 🌐

    سمنو:

    یک دسر مقوی و شیرین که برای سفره هفت سین نیز استفاده می‌شود.
  • 🌐

    چای ماسالا:

    یک نوشیدنی گرم و معطر که از هند به ایران آمده است.
  • 🌐

    شیر کاکائو:

    یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای روزهای سرد.
  • 🌐

    نسکافه با شیر:

    یک نوشیدنی ساده و سریع برای رفع خستگی.

این لیست تنها یک پیشنهاد است و شما می‌توانید با توجه به سلیقه و ذائقه خود، غذاهای دیگری را نیز به آن اضافه کنید. مهم این است که در این روزهای سرد، از خوردن غذاهای گرم و مقوی لذت ببرید و سلامتی خود را حفظ کنید.

امیدواریم این پیشنهادات برای شما مفید بوده باشد. منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد غذاهای زمستانی هستیم.

نوش جان!





غذاهای خوشمزه زمستانی از نگاه مامان‌های نی‌نی‌سایتی


غذاهای خوشمزه زمستانی از نگاه مامان‌های نی‌نی‌سایتی

آش رشته، گرمابخش روزهای سرد

آش رشته همیشه پای ثابت سفره‌های زمستانی بوده و هست. یه کاسه آش داغ، با کشک فراوون و پیاز داغ حسابی، آدم رو از سرما نجات میده. خیلی از مامانا تو نی‌نی‌سایت میگفتن که برای مقوی‌تر شدن آش، از قلم گوسفند هم استفاده میکنن. یه نکته دیگه هم اضافه کردن، اینکه حبوبات رو حتماً از شب قبل خیس کنن تا نفخشون گرفته بشه. بعضی‌ها هم به جای رشته آشی، از رشته پلویی استفاده میکردن که میگفتن طعم بهتری داره. اضافه کردن سبزی‌های معطر مثل ترخون و نعنا هم عطر فوق‌العاده‌ای به آش میده. یه ایده جالب هم این بود که از کشک محلی استفاده کنن که طعم آش رو خیلی خاص میکنه.

سوپ جو، غذای مورد علاقه بچه‌ها

سوپ جو یه غذای سبک و مقویه که برای بچه‌ها خیلی مناسبه. بیشتر مامانا میگفتن که بچه‌هاشون عاشق سوپ جو هستن. اضافه کردن هویج و جعفری به سوپ، هم طعمش رو بهتر میکنه و هم ویتامین بیشتری بهش میده. بعضی‌ها هم از شیر و خامه استفاده میکنن که سوپ رو خیلی خوشمزه‌تر میکنه. یه نکته مهم هم اینه که جو رو قبل از پختن خوب بشورین تا نشاسته‌اش گرفته بشه. بهره‌گیری از آب مرغ یا قلم گوسفند هم باعث میشه سوپ خیلی مقوی‌تر بشه. برای اینکه سوپ یکدست بشه، میتونین بعد از پختن، اون رو با گوشتکوب برقی پوره کنین. یه کم آبلیمو هم موقع خوردن سوپ، طعمش رو خیلی بهتر میکنه.

عدسی، یه غذای ساده و مقوی

عدسی یه غذای خیلی ساده و در عین حال خیلی مقویه که برای صبحونه یا شام عالیه. بیشتر مامانا میگفتن که عدسی رو خیلی سریع و راحت میتونن درست کنن. اضافه کردن پیاز داغ و سیب زمینی به عدسی، طعمش رو خیلی بهتر میکنه. بعضی‌ها هم از گوجه فرنگی رنده شده استفاده میکنن که رنگ و طعم عدسی رو خیلی خوب میکنه. یه نکته مهم هم اینه که عدس رو قبل از پختن خوب بشورین. برای اینکه عدسی لعاب بیشتری داشته باشه، میتونین یه کم آرد تفت داده شده بهش اضافه کنین. یه کم آبلیمو یا سرکه هم موقع خوردن عدسی، طعمش رو خیلی بهتر میکنه. میتونین با یه کم سبزی خوردن و نون تازه عدسی رو سرو کنین.

آش شله قلمکار، پادشاه آش‌ها

آش شله قلمکار یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین آش‌های ایرانیه که برای فصل زمستون خیلی مناسبه. درست کردنش یه کم زمان میبره، ولی ارزشش رو داره. تنوع حبوبات و سبزیجات توی این آش خیلی زیاده و همین باعث میشه که طعمش خیلی خاص بشه. بهره‌گیری از گوشت گوسفند و قلم گوسفند هم باعث میشه که آش خیلی مقوی‌تر بشه. یه نکته مهم هم اینه که همه مواد رو باید با حوصله و دقت بپزین تا آش خوب جا بیفته. اضافه کردن کشک و پیاز داغ فراوون هم طعم آش رو خیلی بهتر میکنه. میتونین آش شله قلمکار رو با نعنا داغ و سیر داغ هم تزیین کنین. این آش یه غذای کامله و میتونه یه وعده غذایی کامل باشه.

کله پاچه، غذای سنتی و پرطرفدار

کله پاچه یه غذای سنتی و پرطرفداره که خیلی‌ها عاشقش هستن. البته درست کردنش یه کم سخته و نیاز به زمان و حوصله داره. تمیز کردن کله پاچه خیلی مهمه و باید با دقت انجام بشه. برای از بین بردن بوی زهم کله پاچه، میتونین از پیاز و سیر و ادویه‌های مختلف استفاده کنین. پختن کله پاچه هم زمان زیادی میبره و باید با حرارت کم پخته بشه تا گوشت خوب نرم بشه. بعضی‌ها هم از نخود و لوبیا توی کله پاچه استفاده میکنن که طعمش رو بهتر میکنه. موقع سرو کله پاچه، میتونین از آبلیمو و نون تازه استفاده کنین. کله پاچه یه غذای پرکالریه و باید به اندازه مصرف بشه.

حلیم، یه صبحونه مقوی و خوشمزه

حلیم یه صبحونه مقوی و خوشمزه‌اس که برای فصل زمستون خیلی مناسبه. حلیم رو میشه با گوشت گوسفند یا مرغ درست کرد. گندم رو باید از شب قبل خیس کنین تا خوب نرم بشه. پختن حلیم هم زمان زیادی میبره و باید با حرارت کم پخته بشه تا گندم خوب له بشه. برای اینکه حلیم کشدار بشه، باید اون رو مدام هم بزنین. موقع سرو حلیم، میتونین از روغن حیوانی، دارچین و شکر استفاده کنین. بعضی‌ها هم حلیم رو با قیمه سرو میکنن که طعمش خیلی خاص میشه. حلیم یه غذای پرکالریه و باید به اندازه مصرف بشه.

شلغم پخته، داروی سرماخوردگی

شلغم پخته یه داروی طبیعی برای سرماخوردگیه و خیلی از مامانا تو نی‌نی‌سایت توصیه میکردن که وقتی بچه‌هاشون سرما میخورن، بهشون شلغم پخته بدن. شلغم پخته رو میشه به صورت ساده یا با عسل و آبلیمو میل کرد. بعضی‌ها هم شلغم رو توی سوپ میریزن که هم طعمش رو بهتر میکنه و هم خاصیت درمانیش رو بیشتر میکنه. شلغم سرشار از ویتامین C هست و برای تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی مفیده. میتونین شلغم رو به صورت خام هم توی سالاد استفاده کنین. مصرف شلغم برای خانم‌های باردار هم خیلی مفیده. شلغم یه سبزی کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه.

باقالی پخته، یه میان وعده خوشمزه

باقالی پخته یه میان وعده خوشمزه و مقویه که خیلی‌ها دوستش دارن. باقالی رو میشه به صورت تازه یا خشک شده پخت. باقالی رو باید با نمک و فلفل و گلپر مزه‌دار کرد. بعضی‌ها هم باقالی رو با سرکه و سیر میخورن که طعمش خیلی خاص میشه. باقالی سرشار از فیبر هست و برای دستگاه گوارش خیلی مفیده. میتونین باقالی رو به صورت پوره هم استفاده کنین. مصرف باقالی برای بعضی از افراد ممکنه باعث حساسیت بشه، پس بهتره قبل از مصرف با پزشک مشورت کنین. باقالی یه منبع خوب پروتئین گیاهیه.

لبو پخته، شیرین و دوست داشتنی

لبو پخته یه میان وعده شیرین و دوست داشتنیه که خیلی‌ها توی فصل زمستون از خوردنش لذت میبرن. لبو سرشار از آنتی‌اکسیدانه و برای سلامتی خیلی مفیده. لبو رو میشه به صورت ساده یا با آبلیمو میل کرد. بعضی‌ها هم لبو رو توی سالاد میریزن که هم طعمش رو بهتر میکنه و هم رنگ و لعاب زیبایی بهش میده. لبو برای کم خونی خیلی مفیده و باعث افزایش تولید گلبول‌های قرمز خون میشه. میتونین با لبو مربا یا ترشی هم درست کنین. مصرف لبو برای خانم‌های باردار هم خیلی مفیده. لبو یه سبزی کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه.

انار، یاقوت سرخ زمستان

انار میوه پاییزی و زمستانی محبوبه که هم به صورت دانه و هم آب انار مصرف میشه. سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست و برای تقویت سیستم ایمنی بدن عالیه. آب انار طبیعی برای کسانی که کم خونی دارند خیلی توصیه میشه. انار رو میشه توی سالادهای مختلف هم استفاده کرد و طعم و رنگ فوق العاده‌ای بهشون میده. رب انار هم یکی از چاشنی‌های خوشمزه و پرطرفداره که توی غذاهای مختلفی مثل فسنجون استفاده میشه. تخم انار خشک شده هم برای تزئین غذاها و دسرها خیلی کاربرد داره. موقع خرید انار دقت کنین که سنگین و سالم باشه. انار یه میوه کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه، البته در مصرفش زیاده روی نکنید.

شیر برنج، یه دسر سنتی و خوشمزه

شیر برنج یه دسر سنتی و خوشمزه ایرانیه که هم به صورت گرم و هم سرد سرو میشه. برای فصل زمستون، شیر برنج گرم خیلی دلچسبه. برای درست کردن شیر برنج، از برنج نیم دانه و شیر پرچرب استفاده میشه. اضافه کردن هل و گلاب به شیر برنج، عطر و طعم فوق العاده‌ای بهش میده. میتونین شیر برنج رو با دارچین، پسته و خلال بادام تزیین کنین. شیر برنج یه دسر مقویه و برای بچه‌ها هم خیلی مناسبه. بعضی‌ها هم شیر برنج رو با مربای به یا گل محمدی میل میکنن. شیر برنج یه دسر کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه، البته شکرش رو کم بریزید.

فرنی، یه دسر ساده و مقوی

فرنی یه دسر ساده و مقویه که خیلی سریع و راحت میشه درستش کرد. برای بچه‌ها و سالمندان خیلی مناسبه. برای درست کردن فرنی، از آرد برنج، شیر و شکر استفاده میشه. اضافه کردن گلاب و وانیل به فرنی، عطر و طعم فوق العاده‌ای بهش میده. میتونین فرنی رو با دارچین، پسته و خلال بادام تزیین کنین. فرنی یه دسر کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه، البته شکرش رو کم بریزید. بعضی‌ها هم فرنی رو با شیره خرما یا انگور میل میکنن. فرنی یه منبع خوب انرژی برای بدن هست.

کاچی، مقوی و مناسب برای بعد از زایمان

کاچی یک دسر مقوی ایرانیه که بیشتر برای تقویت بدن بعد از زایمان استفاده میشه. البته توی زمستون هم به عنوان یه میان وعده گرم خیلی میچسبه. مواد اصلی کاچی، آرد، روغن، شکر و زعفرانه. اضافه کردن ادویه‌هایی مثل هل و دارچین به کاچی، طعم و عطر بی‌نظیری بهش میده. میتونید کاچی رو با پسته، بادام و گردو تزیین کنید تا هم خوشگل‌تر بشه و هم مقوی‌تر. خیلی‌ها معتقدند که کاچی برای تقویت قوای جسمانی و افزایش شیر مادر خیلی مفیده. برای درست کردن کاچی باید آرد رو حسابی تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه. کاچی یه غذای پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید.

سمنو، نماد برکت و شیرینی

سمنو یکی از خوراکی‌های اصلی سفره هفت سین هست، اما خیلی‌ها دوست دارن توی زمستون هم سمنو بخورن. سمنو نماد برکت و شیرینیه و طعم خیلی خاصی داره. سمنو رو از جوانه گندم درست میکنن و فرآیند درست کردنش خیلی طولانیه. سمنو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنیه و برای سلامتی خیلی مفیده. میتونید سمنو رو به تنهایی یا با نون تست میل کنید. بعضی‌ها هم سمنو رو توی دسرها و کیک‌ها استفاده میکنن. موقع خرید سمنو دقت کنید که تازه و با کیفیت باشه. سمنو یه خوراکی پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید.

آبگوشت، غذای اصیل ایرانی

آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانیه که مخصوصاً توی فصل زمستون خیلی میچسبه. خوردن آبگوشت توی یه هوای سرد، آدم رو حسابی گرم میکنه. مواد اصلی آبگوشت، گوشت، سیب زمینی، نخود و لوبیاست. اضافه کردن رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مختلف به آبگوشت، طعم بی‌نظیری بهش میده. آبگوشت رو معمولاً با نون سنگک و ترشی سرو میکنن. بعد از خوردن آبگوشت، کوبیده گوشت رو هم میتونید با نون و سبزی میل کنید. آبگوشت یه غذای مقویه و برای تقویت بدن خیلی مفیده. آبگوشت یه غذای پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید.

خورشت قیمه، طعم دوست داشتنی

خورشت قیمه یکی از محبوب‌ترین خورشت‌های ایرانیه که تقریباً همه دوستش دارن. قیمه رو میشه با برنج یا نون سرو کرد. مواد اصلی قیمه، گوشت، لپه، رب گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده‌ست. اضافه کردن ادویه‌هایی مثل دارچین و هل به قیمه، عطر و طعم فوق العاده‌ای بهش میده. سیب زمینی سرخ کرده‌ی قیمه رو معمولاً جدا سرو میکنن. بعضی‌ها هم به جای لپه، از عدس توی قیمه استفاده میکنن. قیمه یه غذای مقویه و برای تامین انرژی بدن خیلی مفیده. خورشت قیمه یه غذای پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید.

خورشت قورمه سبزی، عطر و طعم بهشت

خورشت قورمه سبزی یکی دیگه از خورشت‌های محبوب ایرانیه که عطر و طعم بی‌نظیری داره. قورمه سبزی رو معمولاً با برنج سرو میکنن. مواد اصلی قورمه سبزی، گوشت، لوبیا قرمز، سبزی‌های معطر و لیمو عمانی هست. سبزی‌های قورمه سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناجه. لیمو عمانی باعث میشه قورمه سبزی یه طعم ترش و ملس داشته باشه. بعضی‌ها هم به قورمه سبزی گرد لیمو اضافه میکنن تا عطرش بیشتر بشه. قورمه سبزی یه غذای مقویه و برای سلامتی خیلی مفیده. خورشت قورمه سبزی یه غذای پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید.

خورشت فسنجون، طعم بی‌نظیر گردو و انار

خورشت فسنجون یکی از خورشت‌های مجلسی ایرانیه که طعم بی‌نظیری داره. فسنجون رو معمولاً با برنج سرو میکنن. مواد اصلی فسنجون، گردو، رب انار و گوشت یا مرغ هست. طعم فسنجون میتونه ترش، شیرین یا ملس باشه، بسته به نوع رب اناری که استفاده میکنید. گردو رو باید حسابی آسیاب کنید تا خورشت خوب جا بیفته. بعضی‌ها هم به فسنجون آلو اضافه میکنن تا طعمش ترش‌تر بشه. خورشت فسنجون یه غذای مقویه و برای تقویت بدن خیلی مفیده. خورشت فسنجون یه غذای پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید.

دلمه، غذای رنگارنگ و خوشمزه

دلمه یه غذای رنگارنگ و خوشمزه‌ست که میشه با برگ مو، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و بادمجان درستش کرد. مواد داخل دلمه معمولاً شامل برنج، گوشت چرخ کرده، سبزی‌های معطر و لپه هست. ادویه‌هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین به دلمه طعم فوق العاده‌ای میدن. دلمه‌ها رو میشه توی سس گوجه فرنگی یا آب انار پخت. بعضی‌ها هم دلمه‌ها رو به صورت شیرین درست میکنن. دلمه یه غذای مقویه و برای سلامتی خیلی مفیده. دلمه یه غذای پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید.

کوکو سبزی، ساده و دوست داشتنی

کوکو سبزی یه غذای ساده و دوست داشتنیه که خیلی سریع و راحت میشه درستش کرد. کوکو سبزی رو میشه با نون یا برنج سرو کرد. مواد اصلی کوکو سبزی، سبزی‌های معطر، تخم مرغ و آرد هست. سبزی‌های کوکو سبزی معمولاً شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید هست. اضافه کردن گردو و زرشک به کوکو سبزی، طعم فوق العاده‌ای بهش میده. کوکو سبزی یه غذای کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه. کوکو سبزی یه منبع خوب پروتئین برای بدن هست. میتونید کوکو سبزی رو به عنوان میان وعده هم میل کنید.

کتلت، غذای نوستالژیک و پرطرفدار

کتلت یه غذای نوستالژیک و پرطرفداره که تقریباً همه باهاش خاطره دارن. کتلت رو میشه با نون یا برنج سرو کرد. مواد اصلی کتلت، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز و تخم مرغ هست. اضافه کردن ادویه‌هایی مثل زردچوبه و فلفل سیاه به کتلت، طعم فوق العاده‌ای بهش میده. کتلت رو معمولاً با گوجه فرنگی و خیارشور سرو میکنن. کتلت یه غذای مقویه و برای تامین انرژی بدن خیلی مفیده. کتلت یه غذای پرکالریه پس توی مصرفش زیاده روی نکنید. میتونید کتلت رو به عنوان ساندویچ هم میل کنید.

خوراک لوبیا، یه غذای ساده و خوشمزه

خوراک لوبیا یه غذای ساده و خوشمزه‌ست که برای شام یا ناهار خیلی مناسبه. خوراک لوبیا رو میشه با نون یا برنج سرو کرد. مواد اصلی خوراک لوبیا، لوبیا چیتی، پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی هست. اضافه کردن ادویه‌هایی مثل زردچوبه و فلفل سیاه به خوراک لوبیا، طعم فوق العاده‌ای بهش میده. خوراک لوبیا یه غذای مقویه و برای سلامتی خیلی مفیده. خوراک لوبیا یه غذای کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه. خوراک لوبیا یه منبع خوب پروتئین گیاهی برای بدن هست. میتونید خوراک لوبیا رو به عنوان پیش غذا هم میل کنید.

سوپ کدو حلوایی، طعمی متفاوت و خوشمزه

سوپ کدو حلوایی یه سوپ متفاوت و خوشمزه‌ست که برای فصل پاییز و زمستون خیلی مناسبه. طعم شیرین کدو حلوایی در کنار ادویه‌ها، یه طعم بی‌نظیر ایجاد میکنه. مواد اصلی سوپ کدو حلوایی، کدو حلوایی، پیاز، هویج و عصاره مرغ یا سبزیجات هست. اضافه کردن ادویه‌هایی مثل زنجبیل، دارچین و جوز هندی به سوپ، عطر و طعم فوق العاده‌ای بهش میده. میتونید سوپ کدو حلوایی رو با خامه یا ماست سرو کنید. سوپ کدو حلوایی سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست و برای سلامتی خیلی مفیده. سوپ کدو حلوایی یه غذای کم کالریه و برای کسانی که رژیم دارن هم مناسبه. میتونید سوپ کدو حلوایی رو به عنوان پیش غذا هم میل کنید.

اس ام آر (SMR) – سوپ مرغ و رشته، یک غذای اصیل

سوپ مرغ و رشته یکی از غذاهای سنتی و مورد علاقه برای کودکان و بزرگسالان است.این سوپ اغلب به عنوان یک غذای تسکین دهنده برای سرماخوردگی شناخته می شود و به دلیل سهولت در هضم و ارزش غذایی بالا، در فصل زمستان محبوبیت بیشتری دارد.مواد اولیه این غذا شامل تکه های مرغ، رشته فرنگی، هویج، کرفس و پیاز است که همگی با آب مرغ ترکیب شده و پخته می شوند.برای افزودن طعم و عطر بیشتر، می توان از ادویه هایی همچون زردچوبه، فلفل سیاه و جعفری خرد شده استفاده کرد.سوپ مرغ و رشته منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است.

مرغ پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین می کند، در حالی که سبزیجات فیبر و ویتامین ها را به این سوپ می افزایند.رشته فرنگی نیز به عنوان منبع کربوهیدرات عمل کرده و انرژی لازم را برای بدن فراهم می سازد.این سوپ نه تنها خوشمزه و مغذی است، بلکه به دلیل آبکی بودن به هیدراته ماندن بدن نیز کمک می کند که در فصل سرما و در زمان سرماخوردگی بسیار مهم است.هضم آسان و سبک بودن آن، باعث می شود تا گزینه مناسبی برای کسانی باشد که به دنبال یک وعده غذایی سبک و سالم هستند.

برای افزایش ارزش غذایی سوپ می‌توانید از قارچ نیز استفاده کنید.قارچ حاوی سلنیوم است و یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است.همچنین این خوراکی دارای ویتامین ب است که به عنوان منبعی قوی برای بهبود سلامت مغز نیز شناخته می شود.برای سرو سوپ مرغ و رشته، می‌توانید از مقداری آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.این کار باعث افزایش طعم سوپ و جذب بهتر ویتامین های موجود در آن می شود.اضافه کردن چند قطره روغن زیتون می‌تواند به سوپ شما لطافت و مزه بهتری ببخشد.سوپ مرغ و رشته به دلیل تمامی ویژگی های مثبتش، نه تنها یک وعده غذایی کامل و خوشمزه است، بلکه به عنوان یک دارو برای تسکین علائم سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز به شمار می رود.


نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا